Dagens ridpass - 29/1

Red ut på Adde barbacka tillsammans med Nattis-Parodie. Skrittade till sandtaget och sen travade och galopperade vi lite där. Adde skötte sig riktigt bra hela tiden och var varken speciellt tittig eller spänd. Duktig pålle! Han var faktiskt riktigt fin idag, lugn och jobbade bra. Så härligt att rida ute i snön, kan det inte bara komma lite snö till så sommarhagarna öpnnas...

Jaja, nog om det. Nu ska jag sova!


Dagens ridpass - 26/1

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här mer seriöst. Men har inte haft tid eller någon lust faktiskt, sedan har jag inte haft så mycket att skrica om... Men idag har jag faktiskt varit i stallet och ridit Adde. Myshästen!

Eftersom jag slutar skolan såpass sent hinner jag varken med fyrabussen eller ut innan det blir mörkt så det fick bli ridhuset idag... Red på fritimmen och det var inte så jättemycket hästar, skönt! Började med att skritta på en serpentin och göra en halt på medellinjen i varje båge, då lossnade han riktigt mycket och han skötte sig ganska bra. Sen började jag trava och han var fin och lugn där också, var lixom helt loss. Sen galopperade jag pyttelite i båda varven och han skötte sig där också haha. Sen travade jag av honom rätt länge i en djup och låg form, han var superfin! Red i ca 50 minuter!

Finis, sommaren 2010!


Världens finaste Herkules!

Världens finaste och bästa ridskolehäst! Saknar honom otroligt mycket, inte samma sak att bara hälsa på honom på ridskolan utan att ibland få rida honom ju.... Ett jättetack till Maria iallafall som följde med och fotade när jag fick rida honom över en helg! Dessa bilder är fotade då och av Maria! :)





Svar till Hanna!

Vad är Adde för ras? Han är så sjukt fin! :)
Jag vet inte vilken ras Adde är, men han är efter hingsten Alpen Fürst :) Ja, han är verkligen fin :)


Dagens ridpass - 21/1

Adde hade gått hårt hela veckan och skulle hopptränas imorgon så skrittade bara ut med Issa-Camera. Kan typ egentligen inte ens skritta ute, helt sjukt halt är det... Men vi tog oss runt sandtaget utan några större problem, så var ute i ca 30 minuter kanske. Det var kallt och halt. Adde var väll som vanligt, tittade lite smått och så, men annars inte några större problem där heller.

Världens finaste Herkules, bästabästabästa!

JOHN WHITAKER SCHABRAK

Intresserade av ett helt nytt JW schabrak? Använt ca 2 gånger, nyskick! Klicka på annonsen nedan och hör av dig om du är intresserad! Schabraket är supersnyggt!

http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=395451


Svar till Julia!

Kan inte du skriva ett inlägg om vilka blogga du läser, behöver inspiration! :) <3

Visst kan jag göra det! Läser många olika bloggar, vissa mer och vissa mindre ofta :) Men kan lista upp de jag besöker nästan dagligen iallafall.

nellieberntsson.se
linnolsson.se
gennes.se
ponnyochryttare.se
marshias.blogg.se
baraacarro.blogg.se
carlssonpataket.se
elojnwestin.blogg.se
ponnysanning.se
sarahhedengren.blogg.se
johannagrant.se
ponilovers.blogg.se
horsepics.blogg.se
dressyrmupparna.se
dressageworld.blogg.se

Det är typ dom i stora drag som jag läser varje dag, men har jag mycket tid brukar jag även klicka in och bläddra igenom andra bloggar också :D

Snabbissnabbis

Imorgon ska jag till Adde igen, ska nog rida ut med Issa. Blir nog kul hehe :D

Men nu ska jag iväg och träffa lite folk, ha det gött! :)

Privathästar jag ridit på norra..

Tar de jag red under tiden jag höll till där nere.

Lilleman - Hjälpte Johanna.
Olivia - Hjälpte Johanna.
Rulle - Hjälpte Mia.
Ariel - Medryttarhäst.
Malle - (om man räknar med nu haha) :)

Sen har jag tagit hand om några fler också, men inte ridit vad jag vet :)

Malle i höstas!


Privathästar jag ridit på södra.

April - På ridskolan.
Tinus - På ridskolan.
Weltman - På ridskolan.
Bella - Gammal medryttarhäst.
Parodie - Hjälpt Ulla.
Roxaan - Minns inte haha.
Adde - Såklart hehe.

Parodie och jag i höstas.

Första gången jag red Adde..

Adde kom till Evlinge någon gång under 2009, alltså för snart 3 år sedan :) Första gången jag red honom måste vart hmmm, typ våren 2010 kanske? Vet faktiskt inte, men red och passade honom något under den tiden han höll på att sättas igång efter sin skada. Men sedan passade jag även honom under den sommaren :)


Vart Adde kommer ifrån..

Adde är född 1998, vart han kommer ifrån vad jag faktiskt inte haha. Innan Julia köpte honom så kom han iallafall från stockholm ;) Men annars så vet jag inte riktigt vart han kommer ifrån hehe.


Vad vill ni läsa om?

Kom inprincip hem ifrån skolan nu. Hade nämligen idrott i Skarpnäck, vilket är en ganska bra bit. Slutade vid kvart i fyra, men åkte från slussen vid halv 5... Segt, men sjukt kul idrott hade vi!

Nu får ni allvarligt säga vad jag ska skriva om! För jag har inga idéer eller tips alls.....

Svar till Alexandra

Tjossan! Skulle du vilja hjälpa mig med min header? Jag vill ha den animerad som din bild på din header :D Jag har typ kollat runt överallt men jag hittar ingen bra förklaring och allt blir bara fel.. Skulle vara toppen om du ville hjälpa mig! :D

Jo de kan jag nog göra. Vad vill du ha hjälp med? :)

BLOGGTÄVLING

(klicka på bilden för att komma till inlägget!)

RSS 2.0