Ny presentation!

Det har ju hänt en del sedan jag skrev min förra presentation, som jag skrev i augusti. Så skriver ihop en lite snabbt.

Jag heter Sofia Nordin och jag är 16 år gammal nu för tiden. Jag bor i Stockholms skärgård, Gustavsberg med min familj. Min mamma, pappa och katten Tazz. Jag har en bror också, Johan. Men sedan augusti studerar han i Linköping till Civilinjengör.

Jag går på Thoren Business School, och som det låter är det ett affärsgymnasium som väcker otroligt många möjligheter redan som 16 år gammal. Trivs otroligt bra och har gjort det sedan dag ett! Har ganska mycket i skolan, så mycket av min fritid går åt till det.

Sen har jag även slutat på Ariel, gjorde faktiskt det strax efter jag slutade blogga här. I slutet av Augusti tog jag det beslutet, eller egentligen tog jag det beslutet i somras, men slutade rida henne då. Orkar inte skriva ut varför det vart som det vart, men de ville högre upp i klasserna än LB och jag kände att jag inte ville hoppa henne högre än det, så då fick det bli så. Tråkigt, men livet går vidare faktiskt.

Efter det red jag faktiskt bara ca 2-3 gånger på ca 1½ månad. Måste nog säga att det var ganska skönt att slippa åka ut till stallet, kunna fokusera på annat under den tiden. Tror jag behövde den pausen från stallet efter att ha halvt "bott" där.

Men i mitten av oktober började jag rida på Andreas, eller "Adde" som han förövrigt kallas. Han är en storhäst valack, inte speciellt stor. Rolig att rida både på backen och i hoppningen. Dock är han ganska svår att rida ibland då han lätt stressar upp sig, blir tittig och spänd = han jobbar inte ordentligt. För det mesta är han riktigt rolig, älskar att hoppa och är fin i dressyren. Riktigt nöjd med att jag valde att rida honom, fina hästen!

Så, det har hänt en del i mitt liv sedan sist som ni kanske ser. Jag är dock nöjd som jag har det, livet rullar alltså på och ja, det är härligt! :)


Startar upp!

Funderar på att starta upp denna hästblogg igen, så därför satt jag igår och klippte ihop en enkel design att ha sålänge. Den funkar iallafall ett tag, tills jag har nya bilder på mig och hästen.


RSS 2.0